Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

Sample ImageKaždá streda v kalendári od 23. apríla do 11.júna 2008 bude v Základnej škole Horný Kelčov vždy "inej farby". O čo ide? V stredu bude potrebné obliecť si oblečenie v aktuálnej farbe. Súťaží len tá trieda, ktorej aj triedny učiteľ či učiteľka má oblečenie vo farbe stredy.    

Výsledkom bude spočítanie oblečení žiakov a triedneho učiteľa alebo učiteľky, ktoré sa vydelí počtom žiakov v triede. Pani riaditeľka sa rozhodne, ku ktorej triede sa pridá. Súťaží sa osem stried a víťazná trieda vyhráva obed v podobe pizze v Penzióne Stará fara na Makove, ktorého majiteľ pán Martin Pavlík tento jedinečný nápad i sponzorsky podporil. Priebežné výsledky a aktuálna farba budú uverejnené prostredníctvom Infokanála Obce Vysoká nad Kysucou.

Streda 23. apríla 2008 bola "MODREJ" farby. A ako to v triede vyzeralo? Pekne ... modro ...

 Sample Image

 Sample Image

 Sample Image

 Sample Image

 Sample Image
 Sample Image

 Sample Image

 Sample Image
 

 V prvom kole v „modrej strede“ zvíťazili žiaci 3. ročníka, každý žiak mal priemerne 7,8 oblečenia na sebe modrého.

 Sample Image
 

A táto slečna Aďka Zubajová z 8. ročníka sa v modrú stredu zaguľatila a oťažela, mala na sebe 15 kusov  modrého oblečenia.

 Sample Image

 
 

 

 

 

 

Odporúčame

Mobilná aplikácia

kalendár telocvičňa

volby prezident ikona

volby eu24

qr2 

 
 

Tam, kde sa stretáva Turzovská vrchovina s Javorníkmi, nachádza sa Obec Vysoká nad Kysucou, ktorá ako jedna z mála obcí skrýva vo svojom názve rieku, ktorá dala meno celému čarokrásnemu kraju. Obec Vysoká nad Kysucou sa hrdo hlási k svojej kopaničiarskej tradícii a na jej základoch sa snaží vytvárať vyvíjajúce sa moderné vidiecke prostredie pre svojich obyvateľov...

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada