Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb_dovidenia_skolka2014_20Dovidenia škôlka milá, veľa si nás naučila. Spievať, kresliť, počítať, krásne básne prednášať.

Piatok, 27. jún 2014,  bol deň pre deti z triedy Lienky výnimočný. Posledný deň v školskom roku 2013/2014 patril práve im. Lúčili sa s kamarátmi, učiteľkami. 

Pre svojich mladších kamarátov z triedy Včielky a Slniečka uvili program s piesní, hier a básni. Na milú slávnosť zavítal aj pán starosta Mgr. Anton Varecha, ktorý predškolákom rozdal „Osvedčenie o ukončení predprimárneho vzdelávania“ a poprial im veľa šťastia a úspechov v základnej škole. Deti  dostali upomienkové darčeky od  MŠ a sponzorov.


„Želáme vám milé deti veľa sily, aby sa vám prvé čiarky podarili. A písmenká aby boli ako kvietky, aby ste ich rozpoznali všetky."
 
Potešila nás aj návšteva skupinky „deviatakov“, ktorí sa prišli pozrieť na budúcich prváčikov. Pani učiteľky im do ďalšieho života zaželali veľa šťastia a úspechov do ďalšej životnej etapy.
„Aby ste uspeli v dnešnom svete potrebujete správnu kvalifikáciu, správne školy a správnych priateľov na správnych miestach“. (Jonas Ridderstrale)

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada