Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb IMG 20210809 111658Gymnastika Kelčov (Kysucky oddiel gymnastiky) z Vysokej nad Kysucou, tento rok v spolupráci s Českým oddielom Gymnastika specializace Prostná organizovala každoročné gymnastické sústredenie (tábor). Túto športovú akciu kombinovanú so zábavou, deti milujú a radi sa jej každoročne zúčastňujú.

Tábora sa nakoniec zúčastnilo celkom 34 detí z 3 samostatných štátov. Účasť detí na tábore bola: z Českého Rožnovského oddielu Gymnastika specializace prostná, Slovenského Kysuckého oddielu Gymnastika Kelčov, Anglického oddielu Liverpool a 2 deti boli na tábore bez oddielovej príslušnosti. Sme veľmi radi a patrične aj na to hrdí, že na náš tohtoročný gymnastický tábor zavítali taktiež deti aj z ďalekej Veľkej Británie a ešte viac nás potešilo, že s väzbou na ich spokojnosť, plánujú sa budúci rok znovu nášho gymnastického tábora zúčastniť. Kapacita chaty Kmínek na Makove, kde sa gymnastický tábor konal, bola vyčerpaná do posledného lôžka a ako každý rok sme mali taktiež dostatok náhradníkov.

Hlavnou gymnastickou trénerkou v tábore bola Pavlína Crhová, ktorá taktiež je vo funkcii podpredsedu Českého zväzu gymnastických športov. Hlavnej trénerke asistovali ďalší dva tréneri gymnastiky, ktorí boli na tábore k dispozícii. S väzbou na kvalitné trénerské obsadenie si deti užili kvalitného gymnastickej výcviku, ktorý je samozrejme hlavnou súčasťou a pilierom gymnastického tábora (sústredenia).

Deti mali bohatý program pozostávajúci z každodenného gymnastického tréningu, prechádzok, kúpania v bazéne, rôznych súťaží a vždy večer na nich čakal hlavný špecifický program zábavy, na ktorý sa najviac tešili. Napríklad si deti vyskúšali tradičný táborový chodník odvahy, tanečnú šou s voľbou kráľovien krásy, kúpanie v horúcej kadi, počúvanie ľudových regionálnych príbehov, zábavu pri pravom táborovom ohni, rôzne loptové hry a veľa ďalšieho.

Veríme, že deťom sme pripravili nevšedné pozitívne zážitky a s väzbou na dobré skúsenosti z gymnastického tábora, budú sa deti zúčastňovat tábora aj budúci rok.

Kysucký oddiel "Gymnastika Kelčov" z obce Vysoká nad Kysucou, je neustále otvorený príjmu nových členov. Neváhajte sa prísť pozrieť s Vašimi deťmi na naše tréningy gymnastiky a iné akcie. Veríme, že Vás a predovšetkým Vaše deti pozitívne oslovíme a bude sa Vám u nás veľmi páčiť. Tešíme sa na Vás a na prípadnú spoluprácu !!!

 

Text: Ing. Ľubomír Ďurčanský

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada