Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb jubilanti novemberIMG 7850Život človeka je poskladaný z mnohých malých dní, ktoré prinášajú svoje radosti aj bežné starosti. Z času na čas však príde v živote každého človeka deň, ktorý je niečím výnimočný, je dôležitý. Týchto dní je v ľudskom živote niekoľko a uchovávajú sa v pamäti až do konca. Jedným z takýchto dní bol 23. november 2021, kedy sa veľmi krásneho a vzácneho životného jubilea 98 rokov dožil pán Štefan Kavalek z Vysokej nad Kysucou – Nižného konca. Stal sa tak najstarším občanom žijúcim v našej obci.

Oslava 98 rokov je udalosťou, ktorá je dopriata iba máloktorému človeku. Život mu počas prežitých rokov nadelil všetko čo mal, dal mu zdravie, šťastie, radosť, lásku, no a občas i žiaľ.
K tomuto vzácnemu životnému jubileu mu poprial starosta obce Mgr. Anton Varecha a pracovníčka na úseku knižnice a kultúry Monika Perďochová, aby jeho ďalšie roky boli iba slnečné, plné zdravia, lásky, porozumenia. Každý spoločne prežitý deň v kruhu svojich najbližších nech je preňho radostný, naplnený pozornosťou detí, vnúčat a pravnúčat a jeseň jeho života nech je len šťastím a láskou posiata.

„Striebro vlasov je veľký poklad, striebro vlasov je múdrosti doklad, striebro vlasov každý z nás si váži, striebro Vašich vlasov láska najbližších stráži.“

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada