Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb uvitanie november2017 021Slávnostné chvíle z príležitosti uvítania detí do života, zažili rodičia spolu so svojimi ratolesťami v stredu 8. novembra 2017 v pamätnej izbe E. A. Cernana vo Vysokej nad Kysucou. Starostovi obce Mgr. Antonovi Varechovi  boli menovite predstavené deti, ako naši najmenší spoluobčania obce, ktorých rodičia priniesli k slávnostnému privítaniu do života a zápisu do Pamätnej knihy.

 

Po predstavení našich najmenších spoluobčanov, ktorými sú: Emka Hetflajšová, Emka  Holáková, Vivienka Pavelková, Matejko Perďoch, Miloško Roško,  Kristínka Bucholcerová, Jakubko Holák, Eliška Kladošová, Kamilka  Dedičová,  Sárka Hrancová, Matejko Kalakaj a Simonka Olšovská ich vo svojom slávnostnom príhovore privítal starosta obce Vysoká nad Kysucou Mgr. Anton Varecha. Rodičom poprial, aby trpezlivo budovali príbytok lásky, istoty a aby svojim deťom odovzdali životnú skúsenosť, múdrosť, poznanie, nech ich vychovávajú s vrúcnou trpezlivosťou, veľkorysou rodičovskou láskou. Deťom zaželal pevné zdravie, veľa šťastia a radosti do všedných dní života. Po príhovore starostu obce Vysoká nad Kysucou nasledovali podpisy do Pamätnej knihy, kde rodičia k menám svojich novorodeniatok pridali svoje podpisy. Starosta obce s referentkou z úseku obecnej knižnice a kultúry spoločne rodičom osobne poblahoželali k narodeniu ich detí a okrem prianí im odovzdali  kvet a malý darček. Pripravený bol i milý kultúrny program v podaní detí z materskej školy E.A.Cernana pod vedením pani učiteliek zaspievali a zarecitovali pre malých aj veľkých hostí.

 

Vitaj teda medzi nami utešené dieťa,

nech na Teba iba dobré sudby žitia letia,

nech Ti Pán Boh požehnáva všetky žitia kroky

a buď šťastné v svete krásnom mnohé dlhé roky.

 

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada