Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb seniori2015 38 „Aká to rozmarná hra prírody,

aká to radosť z prežitých dní,

i keď už čarokrásna jeseň prichodí,

i vtedy nás neopustia plné sny ...“

Pri príležitosti Mesiaca úcty k starším sa vo štvrtok 15. októbra 2015 v sále kultúrneho domu vo Vysokej nad Kysucou zišli seniori, aby si spoločne zaspomínali na mnoho jarí i jesení, ktorými prešli a ktoré sa tak rýchlo minuli uprostred každodenných starostí a radostí života.

 

 

V slávnostnom príhovore im starosta obce Mgr. Anton Varecha poďakoval za lásku, pochopenie a obetavosť, ktorú doteraz okolo seba nezištne rozdávali a zaželal im, aby mozaika ich každodenného života bola plná slnečného svitu, zdravia a radosti.

V kultúrnom programe sa prítomným hosťom predstavili s pásmami básní, piesní a tancov škôlkári a žiaci zo Základnej školy s materskou školou E. A. Cernana. Ako hlavný hosť programu všetkým seniorom zahrala a zaspievala hudobná skupina DUO RYTMUS z Oslian známa i z televízie Šláger, ktorá zožala svojím vystúpením veľký úspech. V jej podaní sa mohli všetci prítomní započúvať do krásnych melódií slovenských ľudových piesní.

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada