Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

IMG 20221002 145011Šortový klub „Gymnastika Kelčov“ v spolupráci s MŠ Makov a MŠ Vysoká nad Kysucou usporiadali v nedeľu dňa 2.10.2022 akciu pre malé deti „Hľadanie pokladu“. Akcia sa koná pravidelne striedavo v ročných intervaloch na území ČR a na území SR. Tento rok sa akcia konala vo Vyšnom Kelčove v obci Vysoká nad Kysucou v Slovenskom pohraničí.

Počasie deťom a usporiadateľom vyšlo skvele, a to aj keď predpoveď počasia nevyzerala veľmi dobre. Na deti čakalo celkom 10 stanovíšť, na ktorých si mohli vyskúšať rôzne zručnosti a to od pohybových až po kreatívne tvorivé zručnosti. Na každom stanovisku po úspešne „zvládnutej“ úlohe úmernej k veku, dostali deti písmenko, z ktorých na konci museli zložiť tajné heslo na získanie pokladu. Celkom deti čakalo aj 21 rôznych rozprávkových postáv, ktoré sa starali o zábavný program pre deti. Akciu nespríjemňovalo len pekné počasie a rozprávkové bytosti, ale aj hudba, kde hrali príjemné staršie aj nové detské rozprávkové pesničky. Organizátori boli prekvapení neočakávane veľkou účasťou detí a boli veľmi radi, že ich práca bola ocenená deťmi detskou radosťou a príjemnými zážitkami, ktoré si z akcie odniesli.

Športový klub „Gymnastika Kelčov“ chystá v najbližšej dobe pre deti ďalšie skvelé akcie, ktoré tak dopĺňajú tréningy gymnastiky a súťaže v športovej gymnastike (v Česku, Poľsku, Slovensku atď.) ako obohatenie športových služieb, ktoré pre rodičov s deťmi ponúka. Kedykoľvek si môžu rodičia s deťmi prísť na tréning iba tak nezáväzne zacvičiť pod vedením skúsených licencovaných trénerov a tréneriek športovej gymnastiky. Pozor, na tréningy do Kelčova sú už iba prijímané veľmi talentované deti z dôvodu plných kapacít v Kelčove. Tešíme sa na Vás!


Text: Ing. Ľuboš Ďurčanský

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada