Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

IMG 20220910 141953V dňoch 3. 9. 2022 a 10. 9. 2022 organizoval športový klub „Gymnastika Kelčov“ deň otvorených dverí pre rodičov a ich deti v telocvični vo Vyšnom Kelčove. Vedenie Gymnastiky Kelčov veľmi milo prekvapil obrovský záujem detí a rodičov o tento olympijský a štátom uznaný šport na Kysuciach.

Účasť detí bola taká veľká, že aj keď bol deň otvorených dverí rozdelený do dvoch dní, tak v oboch dňoch prišlo toľko detí a rodičov, že takmer bola maximálne vyčerpaná kapacita telocvične vo Vyšnom Kelčove.
Vedenie Gymnastiky Kelčov prinieslo pre rodičov a deti pre školský rok 2022/2023 množstvo noviniek, ktoré určite všetkých potešia.

Zoznam pripravovaných vecí v tomto školskom roku:
a) Od októbra 2022 rozbehnutie športovej Gymnastiky aj v Čadci (zatiaľ každý utorok v týždni).
b) Spoločné sústredenie detí s Barbarou Mokošovou (olympionička) a reprezentačným trénerom Slovenskej republiky vo Vyšnom Kelčove v obci Vysoká nad Kysucou.
c) Nákup nového vybavenia (závodná športová trampolína, nové žinenky, ochrany na kladinu a mäkší skokanský mostík).
d) Možné zlúčenie s druhým klubom pod hlavičku „Gymnastika Kelčov“.
e) V Gymnastike Kelčov budú od októbra pôsobiť 4 licencovaní tréneri športovej gymnastiky (po zlúčení s iným klubom ešte viac).
f) Súťaže v Poľsku, Česku, Slovensku a možno aj vo Francúzsku.
g) Sústredenie v prírode a veľa akcií pre rodičov a deti (hľadanie pokladov, Hop Jump aréna, Únikové hry, Gymnastický tábor, Hravý gymnasta, výlet do Krakova (Poľsko) atď.).
h) Atď.

Na záver chceme poďakovať zastupiteľom obce a starostovi obce Vysoká nad Kysucou, rodičom detí, dobrovoľníkom, Kelčovským hasičom a ďalším za podporu pri tvorbe tohto krásneho projektu pre všetky deti na Kysuciach (a nie len na Kysuciach).

 

Text: Ing. Ľubomír Ďurčanský

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada