Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb budapest IMG 20220618 101145Dňa 18. 6. 2022 športový klub Gymnastika Kelčov organizoval rozlúčkový výlet na konci tohto školského roka do Budapešti.

Celkom sa tohto výletu zúčastnilo 102 osôb z toho 38 rodičov a 64 detí. Gymnastky z nášho klubu, ktoré jazdili na súťaže v priebehu roka, mali cestu úplne zadarmo. Rodičia a nesúťažiace deti mali tiež čiastočné dotovanú cestu cez sponzorský dar, ktorý predstavoval 1500 Eur.

Ďakujeme sponzorovi, že našim deťom a rodičom zaistil dva luxusné autobusy, pričom platil aj značnú časť nákladov na prepravu do Budapešti a pomohol tým prispieť nielen deťom k prežitiu príjemných nezabudnuteľných zážitkov z Budapešti. Rodičia a predovšetkým deti si užili hlavne Tropicarium, kde obdivovali krásy podmorského sveta a tiež Aquaworld, kde si vyskúšali rôzne bazény a vodné atrakcie.

V budúcom roku sa môžu naši rodičia a deti tešiť na čiastočne dotovaný sponzorským darom dvojdenný výlet do Krakova, kde budú mať možnosť navštíviť centrum mesta, soľnú baňu Velička a obrovský zábavný park Energylandia.

Teraz ešte do konca roka naše gymnastky čaká každoročný letný gymnastický tábor, na ktorý sa tento rok prihlásilo rekordných 38 detí. Tiež deti čaká výlet na bobovú dráhu, do Hop Jump arény, akcia hľadania pokladov, akcia hravý gymnasta a ďalšie tu neuvedené akcie. Ďalej sa môžu naše deti z gymnastického oddielu v budúcom školskom roku tešiť na súťaže v Česku, Poľsku, Slovensku a možno aj vo Francúzsku.

Sme radi, že je o náš oddiel gymnastiky taký veľký záujem a preto tiež rozširujeme naše trénerské rady. Od budúceho školského roka máme k dispozícii 3 trénerov s oficiálnou licenciou a k tomu asistenti. Tešíme sa nových členov.

 

Text: Ing. Ľuboš Ďurčanský

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada