Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb IMG 20220305 155442Naše Kysucké gymnastky z klubu Gymnastika Kelčov skvelo reprezentovali Slovensko na súťaži v športovej gymnastike v Krnove. Išlo o súťaž v športovej gymnastike dievčat a chlapcov v preskoku a na prostnách v hudobných súťažných zostavách. Súťaže sa zúčastnilo veľké množstvo detí, čo na COVID pomery bolo dosť zvláštne, ale zároveň pre atmosféru súťaže výborné. Atmosféra na súťaži bola naozaj skvelá a naše gymnastky boli motivované na tejto súťaži dosiahnuť medailové úspechy i pri tak veľkej konkurencii.

 

S veľkou radosťou pre celý športový klub „Gymnastika Kelčov“ sa to napokon podarilo dosiahnuť, a to nad rámec pôvodných cieľov, ktoré sme si stanovili. V preskoku žiarila Sofia Trnková, ktorá si domov odviezla bronzovú medailu. V hudobných gymnastických závodných zostavách žiarili všetky naše gymnastky. Dá sa povedať, že naše gymnastky v tejto disciplíne excelovali a získali medaily, všade, kde mali zastúpenie. Naša najmenšia Terka Rokyčáková získala zlatú medailu, o rok staršia Zara Šmahajčíková tiež získala zlatú medailu, v starších kategóriách taktiež získala Ema Tomalová zlatú medailu, Gabriela Holeščáková zlatú medailu, Sofia Trnková striebornú medailu a Natália Šromková bronzovú medailu. Bilancia z tejto súťaže v športovej gymnastike pre náš športový klub bola perfektná, pretože všetkých 6 našich pretekárok si odviezlo domov minimálne jednu medailu.

Všetkým našim skvelým gymnastkám patrí veľká gratulácia a ďakujeme im za skvelú reprezentáciu Slovenska, Kysúc, našej obce Vysoká nad Kysucou a predovšetkým nášho športového klubu Gymnastika Kelčov.

 

Text: Mgr. Ľubomír Ďurčanský, hlavný tréner

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada