Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb hladanie pokladu2019 010Združenie priateľov Gymnastiky Kelčov zorganizovalo pre deti v nedeľu 13. 10. 2019 krásnu akciu a to Hľadanie pokladov. Celkom sa zúčastnilo 20 detí, čo aj bolo maximum s ktorým organizátori počítali.

Akcia bola limitovaná vekom a bola určená pre deti do 9 rokov. Deti si vyskúšaly 11 stanovíšť, na ktorých ich čakali rozprávkové bytosti. Na každom stanovišti museli nájsť časť pokladu a taktiež mali nejakú skúšobnú, alebo zábavnú disciplínu. Skúsili si napríklad niečo z gymnastiky, hasičského umenia, zbieranie hríbov, šplhanie a preliezanie a ešte toho bolo oveľa viac. Okrem toho, na každom stanovišti dostali deti nejaké sladkosti.

Na poslednom stanovišti deti našli hlavný poklad, v ktorom bolo veľa rôznych hračiek. Deťom tieto hračky z pokladu na konci akcie rozdala víla Amálka (Anetka Ďurčanská). Celú akciu sprevádzala veselá atmosféra a deti si to veľmi užili. Boli šťastné a odniesli si z tejto akcie veľa krásnych zážitkov.

Budúci rok zorganizuje Združenie priateľov Gymnastiky Kelčov túto akciu vo väčšom, s väčším počtom rozprávkových bytostí, nakoľko si to všetci veľmi pochvaľovali.

 

Text: Ing. Ľuboš Ďurčanský

 

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada