Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb IMG 20170204 111639V sobotu 4. februára 2017 telocvičňa v Hornom Kelčove „praskala vo švíkoch“. Zasúťažiť si na piatom ročníku turnaja v stolnom tenise prišlo 50 účastníkov, z ktorých bolo 40 v kategóriách juniori a muži. Zaregistrovaní boli okrem domácich - z Vysokej a Horného Kelčova účastníci z Makova, Turzovky, Korne, Olešnej, Staškova aj Rožňova p. R. Počas turnaja, ktorý trval takmer sedem hodín odohrali účastníci 119 zápasov.

Priebeh turnaja zvládli organizátori – občianske združenie Voľný čas Vysoká nad Kysucou a DHZ Horný Kelčov k všeobecnej spokojnosti. Po odovzdaní cien sa „objavil“ harmonikár aj s hudobným nástrojom a spoločne sa ako prvá z celého radu nasledujúcich spievala pieseň Čo ste hasiči...

 

Výsledky turnaja:

Mladší žiaci 1.-5. roč. ZŠ – 1. Stolárik Adam, Turzovka, 2. Rác José, D.D. H. Kelčov.

Starší žiaci 6.-9. roč. ZŠ (6 účastníkov) – 1. Jánsky Dominik, Korňa, 2. Jančík Filip, Vysoká, 3. Koliba Jozef, D.D. H. Kelčov.

Vo vekovo zmiešanej kategórii žien – 1. Kaňáková Miroslava, Korňa, 2. Barčáková Mária, Vysoká.

Juniori (7 účastníkov) – 1. Jančík Erik, Vysoká, 2. Šulek Andrej, Vysoká, 3. Slávik Samuel, Makov.

Muži do 42 rokov (14 účastníkov) – 1. Škulavík Rudolf, Olešná, 2. Stolárik Tibor, Turzovka, 3. Michalisko Ján, Turzovka.

Muži 42 roč. a starší (19 účastníkov) – 1. Mlkvik František, 2. Mlkvik Jaroslav, obaja Turzovka, 3. Ferenčák Rudolf, Staškov.

 

Na záver boli účastníkom na prvých troch miestach odovzdané športové poháre. Pán Miroslav Skorčík pozval všetkých na veľkonočný turnaj do športovej arény v Korni, ktorý sa bude konať v nedeľu 16. apríla. Potom si všetci účastníci pochutnali na výbornej kapustnici  a na úplný koniec už patril obligátnemu dlhotrvajúcemu hodnoteniu a lúčeniu.

 

Text Anton Opial                                                                                                                                                          

Foto: Milan Pivko

 

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada