Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb Stolnž tenis 2016 006V sobotu 6. februára 2016 bolo už od rána v telocvični ZŠ vo Vyšnom Kelčove  nezvyčajne živo. Krátko po ôsmej sa začali do telocvične vybavenej piatimi ping pongovým stolmi schádzať nielen tí čo si prišli vzájomne zmerať sily v tomto športe, ale aj početná divácka kulisa - tých čo prišli povzbudzovať, ale aj tých čo si už na meranie síl netrúfali a popri povzbudzovaní s nostalgiou spomínali na „staré časy“.

Po prezentácii, vylosovaní účastníkov do skupín podľa vekových kategórií a vysvetlení pravidiel sa začalo súťažiť. Najskôr o postup do skupín a v druhej časti o konečné umiestnenie v jednotlivých kategóriách. Po korektne a v plnom nasadení odohratých zápasoch boli na základe dosiahnutých výsledkov stanovené konečné výsledky:

Starší žiaci: 1. Jančík Filip, 2. Jančík Erik, obaja Vysoká, 3. Gregor Ľubomír, DD Vyšný Kelčov.

Ženy: 1. Kaňáková Miroslava, Korňa, 2. Jankovská Lenka, DD Vyšný Kelčov, 3. Kaňáková Martina, Korňa.

Muži do 45 rokov: 1. Šamaj Peter, Vysoká, 2. Hradský Martin, 3. Ďurčanský Ladislav, obaja Vyšný Kelčov

Muži 46 roč. a st.: 1. Skorčík Peter, Turzovka, 2. Hedera Milan, Makov, 3. Kubošný Anton, Vyšný Kelčov.

Prví traja súťažiaci z každej kategórie boli odmenení športovými cenami od občianskeho združenia Voľný čas a „dupľovane“ aj cenami venovanými Združením rodičov pri ZŠ E. A. Cernana. Vďaka Združeniu rodičov mohli byť „sladkými cenami“ odmenení všetci účastníci v kategórii žiakov. Turnaja, na zabezpečení ktorého sa podieľali Voľný čas, Združenie rodičov pri ZŠ E. A. Cernana a DHZ Horný Kelčov sa zúčastnilo 32 súťažiacich, ktorí odohrali 71 vzájomných zápasov.

 

Text: Anton Opial

Foto: Anton Opial a Marek Tkáčik

 

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada