Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

Občianske združenie Voľný čas Vysoká nad Kysucou a majiteľ  chaty Kmínek Róbert Gajdoš v spolupráci s obcou Vysoká nad Kysucou usporiadali v nedeľu 30. septembra 2012 po šiesty krát Beh na chatu Kmínek.
Usporiadatelia privítali na štarte celkom 42 pretekárov, ktorí si za príjemného jesenného počasia zmerali sily v 7-mich vekových kategóriách na  trati dlhej 6.100 m s celkovým prevýšením 300 m.
thumb_beh_kminek2012_15Občianske združenie Voľný čas Vysoká nad Kysucou a majiteľ  chaty Kmínek Róbert Gajdoš v spolupráci s obcou Vysoká nad Kysucou usporiadali v nedeľu 30. septembra 2012 po šiesty krát Beh na chatu Kmínek.
Usporiadatelia privítali na štarte celkom 42 pretekárov, ktorí si za príjemného jesenného počasia zmerali sily v 7-mich vekových kategóriách na  trati dlhej 6.100 m s celkovým prevýšením 300 m.

Bežalo sa po klasickej trase z Nižného Kelčova od požiarnej zbrojnice cez Budatín, Pokrývky, Huslov a Kornačovku k chate Kmínek.
Okrem pretekárov na prvých troch miestach v každej vekovej kategórii si odniesli upomienku aj najmladšia účastníčka 6 ročná Zuzka Poneková z Vysokej, najstarší účastník – 71 ročný Ervin Podžorný z Českého Těšína (CZ) a najvzdialenejšia účastníčka  Jana Pechková z Úpice, okres Trutnov (CZ).
Obdiv si zaslúži  najmladšia účastníčka, ktorá trať absolvovala spoločne s mamou Henrietou a ocinom Mariánom v kategórii indiánsky beh.  
Ceny víťazom odovzdali spoločne starosta obce Vysoká nad Kysucou Mgr. Anton Varecha  a majiteľ chaty Kmínek Róbert Gajdoš. 
Za kvalitné organizačné zabezpečenie a hladký priebeh preteku patrí poďakovanie všetkým čo sa  príprave a organizácii podieľali a aj majiteľovi Pohostinstva na Nižnom Kelčove pánovi Milanovi Lajčákovi za poskytnuté priestory počas prezentácie pretekárov.

Anton Opial

Kompletnú výsledkovú listinu nájdete TU.

Atmosféru preteku si môžete priblížiť na fotografiách Emila Matejova ...

 

{gallery}fotogaleria/Volny_cas/2012/Beh_Kminek{/gallery} 

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada