Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

Seniori – členovia Klubu turistiky Vysoká nad Kysucou si predsavzali uskutočniť, pokiaľ to bude počasie umožňovať, raz týždenne (mimo víkendu) aspoň krátku spoločnú turistickú vychádzku.
Vo štvrtok  15.1.2015 bola ich hlavným cieľom, rozsiahlymi úpravami zakonzervovaná, zrúcanina Čachtického hradu.
thumb_cachtice_04Seniori – členovia Klubu turistiky Vysoká nad Kysucou si predsavzali uskutočniť, pokiaľ to bude počasie umožňovať, raz týždenne (mimo víkendu) aspoň krátku spoločnú turistickú vychádzku.
Vo štvrtok  15. 1. 2015 bola ich hlavným cieľom, rozsiahlymi úpravami zakonzervovaná, zrúcanina Čachtického hradu.

Za jasného slnečného počasia, ktoré trvalo, akoby na objednávku, od rána do 13-tej hodiny sa k nemu vybrali zo Starej Turej popri vodnej nádrži Dubník a cez dediny Vaďovce a Višňové. 13 km trasu potom zakončili v obci Čachtice.
{gallery}fotogaleria/Turisti/2015/Cachtice{/gallery} 
V stredu 21. 1. 2015 aj keď panovalo zamračené a ešte aj hmlisté počasie absolvovali 8 km vychádzku z Klokočova - Konečnej údolím Čiernej Ostravice a cez osady Vjadačka, Doroťanka, Šučíkovci a Chylíkovci do Klokočova - Vrchpredmiera.
{gallery}fotogaleria/Turisti/2015/Jazierko{/gallery}  
Na ďalšie vychádzky pozývame každého (bez podmienky stať sa členom Klubu turistiky), komu sa zdá, že trávi príliš času vysedávaním a kto zvládne takéto nenáročné „pochody“. Informácie vo vývesnej skrinke Klubu turistiky na budove obecného úradu, alebo v pondelok a utorok na mob. 0907 136 121.

Text a foto z akcií Anton Opial

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada