Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb brigada hasici kostol IMG 6467Na verejnú prosbu pána farára o pomoc s pokosením okolia farského kostola sv. Matúša zareagovali členovia DHZ Vysoká nad Kysucou. Iniciatívy sa ujala tajomníčka DHZ Vysoká nad Kysucou a poslankyňa Obecného zastupiteľstva vo Vysokej nad Kysucou Mgr. Katarína Jantošová, ktorá zorganizovala ochotných členov a dobrovoľníkov.

 

 

Tí v pondelok 7. júna 2021 vykosili a pozametali celý areál kostola sv. Matúša, okolie prístupovej cesty a pokosili zeleň pred poštou i farskou budovou.

Ochotní členovia DHZ Vysoká nad Kysucou to v stredu 9. júna 2021 dali doslova opäť na parádu a zo srdca! Zareagovali totiž na prosbu starostu obce a v rámci brigády vykosili okolie železničnej zastávky Nižný Kelčov a “centrum” miestnej časti Nižný Kelčov.

Opäť tak dokázali, že okrem svojej prioritnej hasičskej činnosti dokážu pomôcť vždy, keď je to potrebné a nie je im ľahostajné ani najbližšie okolie.

Za ich ochotu a pomoc im patrí úprimné POĎAKOVANIE, veď každý z nich mal určite doma svoje povinnosti a nevyhnutnú prácu, no i napriek tomu si našli čas a prišli nezištne pomôcť!

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada