Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

Dňa 22. 5. 2014 prežívali členovia DHZ Vysoká nad Kysucou nevšednú a výnimočnú udalosť.
Členka výboru DHZ Vysoká nad Kysucou a zároveň i členka RK OV DPO v Čadci pani Helena Varechová obdržala v Žiline z rúk prezidenta DPO SR Ladislava Pethöym najvyššie vyznamenanie - Zaslúžilý člen DPO SR.
thumb_vyznamenanie_varechova_01Dňa 22. 5. 2014 prežívali členovia DHZ Vysoká nad Kysucou nevšednú a výnimočnú udalosť. Členka výboru DHZ Vysoká nad Kysucou a zároveň i členka RK OV DPO v Čadci pani Helena Varechová prevzala v Žiline z rúk prezidenta DPO SR Ladislava Pethöyma najvyššie vyznamenanie - Zaslúžilý člen DPO SR.

Je to ocenenie za aktívnu a dlhoročnú prácu v hasičskom zbore. Slávnostného aktu sa zúčastnil starosta obce Vysoká nad Kysucou Mgr. Varecha  Anton, riaditeľka OV DPO v Čadci Marta Balošáková, bývalý riaditeľ OV DPO v Čadci Ladislav Dedič, rodinní príslušníci a prizvaní hostia. Takéhoto ocenenia sa v ostatných rokoch z nášho hasičského zboru dostalo aj Petrovi  Dormanovi.  Ocenenie si v rámci okresu Čadca prevzal i pán Ladislav Fatura z DHZ Korňa.
Pani Helene Varechovej gratulujeme, ďakujeme za vykonanú prácu a do ďalšej práce jej želáme veľa zdravia, elánu a tvorivých síl. 

Text: Vlasta Gajdicová
Foto: Rastislav Fatura  

{gallery}fotogaleria/Hasici/Varechova_vyznamenanie{/gallery}  

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada