Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb hasici ples2018 031V sobotu 28.04.2018 hasiči z Horného Kelčova, Vysokej, Bytče a Púchova vymenili zásahové obleky za slávnostné uniformy.

Medzi pozvanými hosťami nechýbal starosta obce Vysoká nad Kysucou Mgr. Anton Varecha s manželkou, predseda územného výboru DPO SR v Čadci Miroslav Koza s manželkou, členka revíznej komisie DPO SR v Čadci Janka Červínková, veliteľ DPO SR v Čadci Ladislav Šimašek a členovia územného výboru DPO SR v Čadci Marta Balošáková, Mgr. Vladimír Kulas, František Hulák a Marián Šustek.

Príhovor zaznel z úst Ľubomíra Pavlíka predsedu DHZ Horný Kelčov. Na začiatku plesu vystúpili členovia DHZ Horný Kelčov so svojim tanečným umením, na ktoré sa pripravovali podľa časových možnosti. Počas celého tanca znel neutíchajúci potlesk.

Výzdobu sály, dobré jedlo a pitie zabezpečovali zamestnanci reštaurácie URBAR z Turzovky, veľké poďakovanie patrí najmä vedúcej Janke Ježíkovej a Alexandrovi Ježíkovi. Poďakovanie patrí všetkým organizátorom a aj obsluhe v bufete, šatni a šoférovi.

Nechýbala ani bohatá tombola, za ktorú ďakujeme: Lysikovcom, Milanovi Pavlíkovi, Janovi Šobichovi a Viktorovi Olšovskému, Mgr. Antonovi Varechovi, Evke Ďurčanskej, Mirovi Ďurčasnkému, Jankovi Ficekovi, Janovi Hazukovi, p. Nemcovi, Putoríkovcom a všetkým, ktorí akýmkoľvek spôsobom prispeli k bohatej tombole.

Počas celého večera všetkých bavila hudobná skupina Janka Pupika. Úsmevy na tvárach, dobrá zábava a spev hovorili za všetko. Dobrá zábava trvala až do skorých ranných hodín.

 

 

 

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada