Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb hasicky sezona2015 18Ženy z DHZ Horný Kelčov sa zúčastnili už štyroch súťaži a z každej si domov niečo priniesli. Sezónu úspešne začali na 1. kole severoslovenskej hasičskej ligy v Rudinke, kde s časom 18:516 vybojovali v celkovom umiestnení 2. miesto a Ľubomíra Strížová s časom 17:304 získala ocenenie najrýchlejšej prúdarky.

Ďalšou súťažou bolo Okresné kolo DPO SR okresu Čadca. Súťaže sa s nami zúčastnili aj muži z DHZ Vysoká nad Kysucou. Ženy DHZ Horný Kelčov od postupu na krajské kolo delila jedna stotina sekundy a získali tak 2. miesto.

Dostali sme výnimočné pozvanie na 1. kolo hornooravskej hasičskej ligy v Štefanove nad Oravou kde sme získali 1. miesto.

Družstvo žien čaká ešte veľa súťaží ... Kto by sa však chcel ísť na nás pozrieť a povzbudiť nás, na nvýveske umiestnenej na hasičskej zbrojnici vo Vyšnom Kelčove je rozvrh súťaži aj s časom kedy pobežíme.

Družstvo žien DHZ Horný Kelčov behá v zložení :

Ľavý prúd + kapitánka – Ľubomíra Strížová

Pravý prúd – Veronika Zajacová

Rozdeľovač – Nikolka Šimonová

Béčka – Andrea Strížová

Stroj – Soňa Dobošová

Savica – Nikola Zajacová

Kôš – Zuzka Varechová, Janka Lisková

Z každej súťaže pripájame niekoľko fotografií. Túto sezónu sú naše dresy označené čiernou páskou nakoľko celú našu sezónu venujeme Mgr. Márií Pivkovej a Mgr. Milanovi Pivkovi.

 

Text: Andrea Strížová

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada