Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb_frolian2012_24Stalo sa už tradíciou, ktorá sa opakuje každý kalendárny rok, že pri príležitosti sviatku sv. Froliána sa v našej obci stretnú členovia oboch hasičských zborov na slávnostnej svätej omši.
V tomto kalendárnom si pamiatku svojho patróna sv. Froliána uctili všetci naši hasiči v nedeľu 6. mája 2012 na svätej omši v kostole Božského srdca Ježišovho vo Vyšnom Kelčove.
thumb_frolian2012_24Stalo sa už tradíciou, ktorá sa opakuje každý kalendárny rok, že pri príležitosti sviatku sv. Floriána sa v našej obci stretnú členovia oboch hasičských zborov na slávnostnej svätej omši.V tomto kalendárnom si pamiatku svojho patróna sv. Floriána uctili všetci naši hasiči v nedeľu 6. mája 2012 na svätej omši v kostole Božského srdca Ježišovho vo Vyšnom Kelčove.

Svätú omšu celebroval správca farnosti Vysoká nad Kysucou Mgr. Peter Hrenák.  Hostiteľským zborom bol tento rok DHZ Horný Kelčov, ktorý pre všetkých zúčastnených pripravil v reštaurácii Požiarnik i malé občerstvenie.

Na tomto mieste Vám prinášame niekoľko fotografií priamo z priebehu slávnosti. Ich autorom je pán Anton Ďurčanský.
{gallery}fotogaleria/Hasici/Frolian_2012{/gallery} 

 

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada