Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb pneu IMG 0343Obec Vysoká nad Kysucou, aj keď jej to zákon v odpadovom hospodárstve neprikazuje, v rámci objemného zberu zozbierala vyložené opotrebované pneumatiky i keď povinnosťou prevádzkovateľa motorového vozidla je odovzdať opotrebované pneumatiky v pneuservise, alebo v predajni pneumatík.


Zozbierané pneumatiky však na technickom dvore vždy zaberajú značné miesto a nedôslednosť v správaní obyvateľov, ktorí pneumatiky vyhadzujú v rámci veľkoobjemového zberu, musí opäť zo svojich finančných prostriedkov sanovať obec.

Pracovníci museli najskôr tie s diskami (!) rozrezať, následne všetky pneumatiky naložiť, odviesť a opäť ručne vyložiť do určeného kontajnera čo predstavovalo cca 18 hodín ľudskej práce! Poďakovanie za spoluprácu s likvidáciu takto pracne zozbieraných pneumatík patrí spoločnosti TKO Semeteš n.o., ktorá sa postarala o ďalšiu časť likvidácie použitých pneumatík.

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada