Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb prevencia kriminalityVzhľadom na aktuálnu pandemickú situáciu, ktorá vytvára aj nové podmienky pre páchanie trestnej činnosti a nárast počtu občanov, ktorí sa môžu stať obeťami trestných činov Ministerstvo vnútra SR Informačné kancelárie pre obete trestných činov.

 

Informačné kancelárie sú prevádzkované prostredníctvom odboru prevencie kriminality kancelárie ministerstva vnútra SR a nachádzajú sa na okresných úradoch/klientskych centrách v každom krajskom meste. V informačnej kancelárii sú k dispozícii zamestnanci Ministerstva vnútra SR, ktorých úlohou je poskytovanie základných informácií obetiam a potenciálnym obetiam trestných činov a v prípade potreby sprostredkovanie poskytnutia služieb v oblasti právneho usmernenia a podpory, psychologickej pomoci a sociálneho poradenstva. Služby informačnej kancelárie sú všetkým klientom poskytované bezplatne a diskrétne.

V Žilinskom kraji informačná kancelária sídli na ulici Janka Kráľa 4, 010 01 Žilina. Jej zamestnancov je možné kontaktovať telefonicky na čísle 041/511 74 25, e-mailom na všeobecnej adrese Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., poštou alebo osobne na vyššie uvedenej adrese v čase otváracích hodín okresného úradu. Klientom sú tiež k dispozícií bezplatné konzultácie prostredníctvom on-line chatovej poradne dostupnej na stránke https://prevenciakriminality.sk v pravom spodnom rohu. Všetky informácie a kontakty sú dostupné na web stránke https://prevenciakriminality.sk/ .Doplnkové informácie môžete nájsť aj na Facebooku Prevencia kriminality.

thumb obete trestnych cinov mapa1

thumb obete trestnych cinov mapa ikony1

 

 

 

 

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada