Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb programy tvVážení abonenti káblovej televízie,

v obci Vysoká nad Kysucou spoločnosť TES Media ponúka doposiaľ 2 druhy vysielania - "staršie" analógové a kvalitnejšie, digitálne. Vzhľadom na to, že analógové vysielanie je menej kvalitné a jeho „udržiavanie“ je nielen technicky náročné, ale aj znemožňuje modernizáciu ostatných služieb (napr. navyšovanie internetových rýchlostí), spoločnosť TES Media pristúpila k jeho zrušeniu. Ide o produkt, ktorý bol ponúkaný bezplatne. O žiaden Vami platený program neprídete!

Všetky budú naďalej vysielané v digitálnom DVB-C formáte. Odporúčame Vám, overiť si, či Vaše staršie TV prijímače dokážu tento signál spracovať. Pokiaľ nie, je nutné zakúpiť si DVB-C set-top-box. Z vyššie uvedených dôvodov dňa 28. 9. 2020 zaznamenáte výpadok všetkých televíznych služieb a budete si musieť nanovo naladiť TV (postup nájdete v návode od Vášho TV). Ak máte pri TV zapojený set-top-box, musíte naladiť ten (postup nájdete na našej web stránke www.tes-media.sk v sekcii „Časté otázky“).

Aby však táto zmena nebola až taká dramatická, zostane v analógovom vysielaní ešte niekoľko mesiacov 16 základných programov. Budú však presunuté na iné frekvencie, a preto si ich budete musieť nanovo naladiť. Táto zmena sa netýka zákazníkov, ktorí využívajú služby vo formáte IPTV.

V prípade akýchkoľvek otázok nás môžete kontaktovať na tel. čísle 041/ 500 5409.

 

Oddelenie prevádzky KTV TES Media, s.r.o.

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada