Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb brigada kosenieHK 001Možno si už mnohí z Vás tento rok povzdychli, že „Tohtoročné počasie praje slimákom a rastu trávy.“ Obec Vysoká nad Kysucou sa snaží realizovať pravidelnú údržbu zelene na verejných plochách, no z dôvodu pozastavených možností zamestnávať pracovníkov prijímaných prostredníctvom zamestnaneckých programov UPSVaR v Čadci, je táto úloha v tomto kalendárnom roku veľmi náročná. Počas prázdnin preto obec prišla s ponukou pre študentov absolvovať v prospech obce zamestnaneckú brigádu. S prihliadnutím na viacero aspektov obec na brigádu prijala 8 študentov, ktorí realizujú drobné pomocné práce no predovšetkým sa venujú koseniu verejných priestranstiev.

Brigádu taktiež zorganizovali i zamestnanci obce, ktorí spoločne so starostom a THP pracovníkmi obecného úradu zrealizovali v stredu 22. Júla 2020 kosenie celého areálu bývalej základnej školy vo Vyšnom Kelčove.

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada