Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb supcikovci 001V snahe zrealizovať celoplošnú očistu prírody na území obce Vysoká nad Kysucou prišla obec s ambicióznym projektom, ktorý je určený pre každého jedného jej obyvateľa a bol nazvaný jednoducho „Vezmi si ma“. Jeho zámerom je motivovať obyvateľov, aby počas dní kedy sme prinútení v dôsledku opatrení pred šíriacou sa pandémiou COVID-19 byť doma a vychádzky do prírody môžeme absolvovať iba individuálne či v rámci rodiny ako uzavretej komunity, využili svoj pobyt na čerstvom vzduchu a počas prechádzky vyzbierali odpad, ktorý sa nám „pripletie“ do cesty. Ten potom stačí iba dať do vreca a pracovníkom obce nahlásiť, pri ktorej miestnej komunikácii sa vrece náchádza.

Do výzvy sa zapojili ako dospelí tak i deti, no a čo je dôležité zapojiť sa ešte stále môžete aj vy, lebo výzva je časovo neohraničená. Doposiaľ sa vyzbieralo už 1240 kg odpadu!

 

Fotografie z prijatej výzvy zatiaľ zaslali: 

 

Súrodenci Šupčíkovci ...

Súredenci Heskovci ...

Anetka a Tomáško Stolárikovci ...

Ľubomír Šulek ...

Martin Umrian ...

Štefan Voštinák ml. ...

Matúš a Šimon Varechovci a Sanda Pivková ...

I touto cestou ĎAKUJEME každému, kto sa do výzvy už zapojil ....

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada