Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb ples2020 001V sobotu 08. februára 2020 sa uskutočnil v sále kultúrneho domu Reprezentačný ples obce Vysoká nad Kysucou, ktorý zaknihoval už svoj XIV. ročník. Váhu usporiadateľskej zodpovednosti i tento rok zobrali na svoje „plecia“ zamestnanci obce Vysoká nad Kysucou.

O spríjemnenie chvíľ sa všetkým prichádzajúcim hosťom pri príchode postarala ľudová hudba Muzička spod Grúňa, ktorá im hrala až do oficiálneho otvorenia plesu o 19:20 hod. V úvode plesu sa všetkým hosťom predstavila mladá, šikovná, úspešná a veľmi talentovaná speváčka Michaela Kubištelová, ktorá je zároveň i rodáčka z Vysokej nad Kysucou. Svojím nádherným operným spevom uchvátila celé publikum. Následne starosta obce Vysoká nad Kysucou Mgr. Anton Varecha svojim príhovorom, v ktorom úprimne poďakoval všetkým prítomným hosťom za to, že prijali pozvanie a zaželal im krásny večer a príjemnú zábavu, otvoril XIV. ročník reprezentačného plesu v obci Vysoká nad Kysucou. Pozvanie na ples medzi inými prijali i poslanec NR SR Ing. Juraj Blanár s manželkou, poslankyňa ZŠK PaedDr. Andrea Šimurdová s manželom, starostka obce Klubina Mgr. Božena Poliačková, manažérka spoločnosti TES Media, s.r.o. Ing. Jitka Boldová, starosta obce Zborov nad Bystricou PaedDr. Juraj Hlavatý s manželkou, starosta obce Zákopčie Ján Slaninák a domáci pán farár Mgr. František Mikuláš.

Program počas prestávok vyplnili všetkým prítomným hosťom svojou tanečnou choreografiou a krásnymi kostýmami nádherné a šarmantné tanečníčky zo skupiny VIVAS zo Žiliny, ktoré ešte viac podčiarkli a vyzdvihli noblesu podujatia.

O neopakovateľný zážitok sa svojím skvelým hudobným a speváckym vystúpením postarala hudobná skupina ROYAL v sprievode svojej speváčky a zároveň i moderátorky celého slávnostného večera Mgr. art. Lenky Bytčankovej.

XIV. ročník reprezentačného plesu bol výnimočný i tým, že o prípravu jedla a obsluhu sa prvý krát počas celého večera starali veľmi šikovní študenti zo Strednej odbornej školy obchodu a služieb v Čadci pod vedením majsteriek odborného výcviku a pani zástupkyne pre odborný výcvik Mgr. Pavlíny Bulejčíkovej. Fantastické jedlo, miešané drinky a skvelá obsluha v podaní študentov tejto školy dodali tomuto podujatiu špičkovú úroveň a noblesu. Veľké poďakovanie za perfektné zvládnutie a vynikajúcu spoluprácu obce Vysoká nad Kysucou a Strednej odbornej školy obchodu a služieb v Čadci patrí pani riaditeľke Ing. Ľudmile Verčimákovej.

V sále kultúrneho domu vo Vysokej nad Kysucou bol tak naozaj vydarený večer, noc aj skoré ráno a organizátori plesu sa už dnes tešia na ďalšie stretnutie o rok ...

 

Text: Bc. Monika Perďochová

 

Foto: Ivan Gajdičiar jr.

Fotogaléria XIV. Reprezentačného plesu obce Vysoká nad Kysucou - 1. časť

Fotogaléria XIV. Reprezentačného plesu obce Vysoká nad Kysucou - 2. časť

Fotogaléria XIV. Reprezentačného plesu obce Vysoká nad Kysucou - 3. časť

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada