Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb volejbalovy turnaj2020 013Tradičným úvodným podujatím každého kalendárneho roka vo Vysokej nad Kysucou je novoročný volejbalový turnaj O putovný pohár starostu obce. Ten je organizovaný nepretržite od roku 2002. Od roku 2016 nesie táto športová udalosť v obci meno Memoriál Márie Pivkovej.

V sobotu 11. januára 2020 rodina Pivkovcov v spolupráci s DHZ Horný Kelčov a obcou Vysoká nad Kysucou spoločne zorganizovali v telocvični pri bývalej základnej škole vo Vyšnom Kelčove v poradí už jeho XIX. ročník.

Tohtoročného turnaja sa zúčastnilo 8 družstiev volejbalových nadšencov. Hralom sa systémom „každý s každým“ v dvoch skupinách na 2 sety od 15 do 25 bodov v časom rozpätí cca od 9:00 hod. do 18:00 hod. Záverečné umiestnenie podľa počtu bodov i podľa hodnotenia bolo nasledovné:

1. Mária (Komárno)

2. Pavlíkovci

3. Hasiči A

4. Lama + Obecný úrad

5. Komárno

6. Chskym

7. Hasiči B

8. Ďurčansky

Poďakovanie za organizáciu a vysokú úroveň turnaja patrí bratom Milanovi a Petrovi Pivkovcom, členom DHZ Vysoká nad Kysucou, obci Vysoká nad Kysucou, sponzorom i všetkým ostatným, vďaka ktorým mohli všetci účastníci prežiť krásny športový deň. Tešíme sa o rok ...

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada