Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb praha 2019 01V dňoch 19. - 24. 8. 2019 sa v Prahe konal 7. Open WORLD CHAMPIONSHIP MAJORETTES SPORT 2019, ktorého sa zúčastnil aj Mažoretkový klub Bella. Dievčatá si vybojovali na toto podujatie postup z júnovej postupovej súťaže Grand Prix v Nitre a tak mali možnosť reprezentovať svoj klub, Kysuce a Slovensko s 5 súťažnými choreografiami aj v Prahe. Bellky sa svedomito cez prázdniny pripravovali, o čom svedčia aj výsledky, pretože hneď 3 choreografie získali svetový titul.

 

 

 

Naše umiestnenia:

Duo poms kadet (Alexandra Trvalcová a Laura Michnicová)MAJSTER SVETA

Sólo poms kadet (Alexandra Trvalcová)II.VICEMAJSTER SVETA

Minimix kadet (A. Trvalcová, L. Michnicová, L. Kováčiková, I. Gajdičiarová, S. Žilková, Z. Zbojková)II.VICEMAJSTER SVETA

Sólo baton kadet (Laura Kováčiková) - 11.miesto

Sólo poms senior (Laura Gajdičiarová) - 15.miesto.

 

Veľká vďaka patrí samozrejme rodičom, ktorí celú súťaž financovali a prežívali so svojimi dcérami obrovskú radosť z úspechu.

 

Tohtoročná súťažná sezóna pre nás touto udalosťou skončila, no náš klub Bella sa už v týchto dňoch pripravuje na ďalšiu sezónu, ktorá bude, dúfajme, rovnako úspešná ako tá tohtoročná. Všetkým dievčatám zo srdca ďakujeme za reprezentáciu klubu a veríme, že ich dosiahnuté výsledky posunú dopredu a motivujú do ďalších rokov, pretože mažoretkový šport sa posúva každý rok na vyšší level.

 

Celý klub Bella ďakuje obci Vysoká nad Kysucou za poskytnutie priestorov na trénovanie a podporu. Tešíme sa, že od nasledujúcej sezóny 2019/2020 môžeme obec Vysoká nad Kysucou reprezentovať práve MY!

 

vedenie MK BELLA

 

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada