Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb reprezentacny ples019 0066V sobotu 26. januára 2019 sa uskutočnil v sále kultúrneho domu vo Vysokej nad Kysucou XIII. ročník Reprezentačného plesu obce Vysoká nad Kysucou. I tento rok váhu usporiadateľskej zodpovednosti zobrali na svoje „plecia“ zamestnanci obce Vysoká nad Kysucou.

O spríjemnenie chvíľ sa všetkým prichádzajúcim hosťom pri ich príchode postarala Ľudová hudba Muzička spod Grúňa, ktorá hrala až do oficiálneho otvorenia plesu o 19:00 hod.

Organizátori tohto významného a reprezentačného podujatia obce si pre všetkých hostí pripravili prekvapenie a to v podobe známej a šarmantnej slovenskej moderátorky, ktorou bola pani Soňa Müllerová. Známa moderátorka, ktorú hostia privítali obrovským potleskom, spoločne so starostom obce Mgr. Antonom Varechom privítali hostí a slávnostne otvorili XIII. ročník reprezentačného plesu. Starosta obce vo svojom príhovore úprimne poďakoval všetkým prítomným hosťom za to, že prijali pozvanie a zaželal všetkým krásny večer a príjemnú zábavu.

Pozvanie na XIII. ročník Reprezentačného plesu obce prijali i poslanec NR SR Ing. Juraj Blanár s manželkou, starostka obce Klubina Mgr. Božena Poliačková, starostka obce Korňa Ing. Marianna Bebčaková s manželom, bývalý starosta obce Podvysoká pán Matlák s manželkou, MUDr. Michal Malicher s manželkou, manažérka spoločnosti TES Média Ing. Jitka Boldová a pán farár Mgr. František Mikuláš.

Pani Soňa Müllerová bola moderátorkou celého večera. O neopakovateľný umelecký zážitok sa svojím skvelým hudobným a speváckym vystúpením postarala vynikajúca hudobná skupina ROYAL, ktorá zabávala prítomných hostí do skorých ranných hodín. Postarali sa tak o výbornú atmosféru a dobrú zábavu všetkých plesajúcich. V sále kultúrneho domu bol tak naozaj vydarený a neopakovateľný večer, noc aj skoré ráno a organizátori plesu sa už dnes tešia na ďalšie stretnutie o rok.

 

Foto: Lukáš Kubinec

 

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada