Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb ples vysoka2018 058V sobotu 27. januára 2018 sa uskutočnil v sále kultúrneho domu XII. ročník Reprezentačného plesu obce Vysoká nad Kysucou. I tento rok váhu usporiadateľskej zodpovednosti zobrali na svoje „plecia“ zamestnanci obce Vysoká nad Kysucou.

O spríjemnenie chvíľ sa všetkým prichádzajúcim hosťom pri príchode postarala Ľudová hudba Muzička spod Grúňa, ktorá hrala až do oficiálneho otvorenia plesu o 19:00 hod.

Organizátori tohto významného a reprezentačného podujatia obce si pre všetkých hostí pripravili prekvapenie a to v podobe známeho a šarmantného slovenského herca, ktorým bol pán Juraj „ŠOKO“ Tabaček. Známeho komika, ktorého otec pochádza z Vysokej nad Kysucou – Nižného Kelčova, hostia privítali obrovským potleskom.

Spoločne so starostom obce Mgr. Antonom Varechom slávnostne otvorili XII. ročník reprezentačného plesu. Starosta obce vo svojom príhovore úprimne poďakoval všetkým prítomným hosťom za to, že prijali pozvanie a zaželal všetkým krásny večer a príjemnú zábavu. Pozvanie na XII. ročník Reprezentačného plesu obce medzi hostí prijali i poslanec NR SR Ing. Juraj Blanár s manželkou, starostka obce Skalité a poslankyňa ZŠK PaedDr. Andrea Šimurdová s manželom, starostka obce Svrčinovec Mgr. Renáta Majchráková, primátor mesta Turzovka JUDr. Ľubomír Golis s manželkou a starosta obce Makov Martin Pavlík s manželkou.

Juraj „ŠOKO“ Tabaček bol zároveň i moderátorom celého večera. Svojimi vtipnými stand up výstupmi sa postaral o veselú a príjemnú večernú zábavu, čo svojim potleskom a smiechom ocenili všetci prítomní hostia. O neopakovateľný umelecký zážitok sa svojím skvelým hudobným a speváckym vystúpením postarala vynikajúca hudobná skupina ESO, ktorá zabávala prítomných hostí do skorých ranných hodín. Postarali sa tak o výbornú atmosféru a dobrú zábavu všetkých plesajúcich. V sále kultúrneho domu bol tak naozaj vydarený a neopakovateľný večer, noc aj skoré ráno a organizátori plesu sa už dnes tešia na ďalšie stretnutie o rok.

 

Text: Nikola Zajacová

Foto: Lukáš Kubinec

 

Slávnostne vyzdobené priestory kultúrneho domu vo Vysokej nad Kysucou čakali na prvých hostí ...

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada