Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb volejbalovy turnaj2018 014V sobotu 20. januára 2018 rodina Pivkovcov v spolupráci s DHZ Horný Kelčov a obcou Vysoká nad Kysucou spoločne zorganizovali v poradí III. ročník volejbalového turnaja O putovný pohár starostu obce Vysoká nad Kysucou - MEMORIÁL MÁRIE PIVKOVEJ.

Volejbalový turnaj, ktorého história siaha sa začala písať už v roku 2002 a ktorého sa zúčastňujú organizácie, firmy a spolky pôsobiace v obci Vysoká nad Kysucou, ale aj rodiny či obyvatelia, ktorí žijú alebo ich korene pochádzajú z Vysokej nad Kysucou, sa tento tento rok pýšil už svojim XVII. ročníkom.

Tohtoročného turnaja sa zúčastnilo 7 družstiev. Herný systém každý s každým, na 2 sety do 15 bodov a priebežným hodnotením, zabezpečil stály priebeh hry v časom rozpätí cca od 9:00 do 17:30. Záverečné umiestnenie podľa počtu bodov i podľa hodnotenia pomeru lôpt bolo nasledovné:

1. Pavlíkovci 11b pomer lôpt: 1,903

2. Mária (Komárno) 11b pomer lôpt: 1,584

3. Liskovci 7b 4. DHZ Horný Kelčov 6b

5. Obecný úrad a Lama Plus 5b

6. Ďurčanský 2b

7. Golden Hands 0b

Na záver patrí poďakovanie obci Vysoká nad Kysucou a pracovníkom, ktorí sa postarali o opravu a prípravu telocvične, rodine Pivkovcom za fantastické občerstvenie, členom DHZ Horný Kelčov, pánovi Milanovi Pavlíkovi za spozroskú podporu i všetkým ostatným, ktorí sa postarali o „hladký“ priebeh celého turnaja. Dovidenia o rok ...

 

Text: Ing. Ján Lisko, Anton Varecha

Foto: Ing. Ján Lisko

 

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada