Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb vdaka vam2017 006Pri príležitosti  mesiaca Október – „Mesiac úcty k starším“ sa v stredu  11. októbra 2017 v sále kultúrneho domu vo Vysokej nad Kysucou zišli seniori, aby si spoločne zaspomínali na mnoho prežitých jarí i jesení, ktoré sa tak rýchlo minuli uprostred každodenných starostí a radostí života.

V slávnostnom príhovore im starosta obce Mgr. Anton Varecha poďakoval za lásku, pochopenie a obetavosť, ktorú doteraz okolo seba nezištne rozdávali a zaželal im, aby mozaika ich každodenného života bola plná slnečného svitu, zdravia a radosti.

Spestrením celého popoludnia bol kultúrny program, s ktorým sa prítomným hosťom predstavili s pásmami piesní, básní, tancov škôlkári a žiaci zo ZŠ s MŠ E. A. Cernana. S krásnym novým pásmom ,,DOŽINKY“ sa seniorom predstavila i FS Vysočanka.  Hlavným hosťom programu, bol spevák a nevidiaci umelec prezývaný aj ako „Slovenský Bocelli“ Maroš Bango, ktorý bol privítaný obrovským potleskom. Maroš Bango sa predstavil ako nevidiaci spevák a hudobník s viacnásobným talentom. Pre všetkých hostí jeho vystúpenie bolo veľkým umeleckým zážitkom, ktoré zožalo obrovský úspech. Obec Vysoká nad Kysucou i touto cestou ďakuje všetkým seniorom, ktorí prijali pozvanie a samozrejme i všetkým vystupujúcim, ktorí sa postarali o krásny kultúrny zážitok.

 

Text: Nikola Zajacová

Foto: Ing. Ján Lisko

 

 

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada