Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb talentovani ziaci2017 010V stredu  14. júna 2017 o 11:00hodine prijalo pozvanie starostu obce Mgr. Antona Varechu, 40 nadaných a talentovaných žiakov zo ZŠ s MŠ E. A. Cernana, ktorí uspeli v rôznych okresných, krajských, celoslovenských a regionálnych súťažiach.

Účasť 40 žiakov v sále kultúrneho domu  bola dôkazom toho, že patria medzi súťaživé a šikovné deti, ktoré popri svojim školským povinnostiach obetujú svoj voľný čas, energiu a reprezentujú nielen seba, ale predovšetkým svoju školu a v konečnom dôsledku i celú našu obec Vysoká nad Kysucou.

Starosta obce každému osobne odovzdal ďakovný list a  poďakoval za šírenie dobrého mena, nielen školy ale aj samotnej obci. Poprial im veľa húževnatosti, vytrvalosti, usilovnosti, energie, aby sa pod vedením svojich učiteľov i naďalej zúčastňovali súťaží v rôznych oblastiach, ktoré sú im ponúknuté. Vyslovil tiež želanie, aby o rok mohol privítať na tomto stretnutí nielen ich, ale taktiež ich spolužiakov a spolužiačky.

pdfZoznam ocenených žiakov 2017.pdf467.71 KB20/06/2017, 09:11 

 

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada