Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb plocha technicky dvor 006Mnohé z rôznorodých činností, ktoré obec vykonáva v priebehu kalendárneho roka ako sú rôzne zbery odpadov, oprava techniky, prípravné práce a pod. Vykonávajú pracovníci obce v technickom dvore pri Dome služieb. Nakoľko technický dvor slúži i na garážovanie strojového parku obce, v poslednom čase sa priestor jeho plochy stával limitujúcim pre akúkoľvek činnosť.

Po zvážení všetkých možností jednoduchej úpravy jeho priestoru, obec pristúpila na rozšírenie areálu formou úpravy plochy medzi dielňami a budovou Domu služieb.

Hlavnou úlohou, pre vznik nového priestoru, bolo premiestnenie betónovej garáže od budovy dielní a jej situovanie k budove Domu služieb.

Zo vzniknutého priestoru bola odbagrovaná zemina, ktorá bola v ďalšej fáze prác nahradená šrkovou vrstvou. Po jej zhutnení zamestanci obce zrealizovali pokládku dlažby, ktorá obci ostala po výmene z námestia.

Nakoľko betónova garáž mala zvetralý a deravý strop, zamestanci obce zhotovili nový krov a debnenie, ktoré v ďalšej fáze prác prekryli plechovou krytinou. Detailné klampiarske práce pre obec zrealizoval pán Miroslav Gracík.

Súčasťou prác bola zároveň i oprava poškodeného dažďového zvodu na budove Domu služieb. Zrealizovaním prác obec získala takmer 100 m2 priestoru, ktorým došlo k rozšíreniu technického dvora a zároveň nové a hlavne suché skladovacie priestory.

 

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada