Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb den matiek2016 12Matka – čo všetko v sebe skrýva jedno slovo.

Matka – jej úsmev, ktorý oslňuje, jej veľké srdce, ktoré skrýva nekonečnú lásku, ale i lásku, ktorou plným priehrštím zahŕňa okolitý svet.

Matka je oceán i slnko, je to teplá ľudská dlaň a láskavé slovo.

Deň matiek, ktorý sa oslavuje vždy 1. májovú nedeľu, patrí k najkrajším sviatkom. V tomto sviatku sa odzrkadľuje nenahraditeľnosť a jedinečnosť matky. Veď každá mama cíti nielen slzy vo svojich očiach, úsmev nielen na svojich perách, ale pozerá a vidí, počúva a počuje všetkých naokolo.

Pri príležitosti tohto sviatku obec Vysoká nad Kysucou privítala v nedeľu 8. mája 2016 mamy a staré mamy v sále kultúrneho domu, aby im v deň, ktorý je dňom ich uznania a ocenenia poďakovala za nekonečnú lásku, starostlivosť, obetavosť, trpezlivosť. V slávnostnom príhovore sa všetkým mamám prihovoril starosta obce Mgr. Anton Varecha, ktorý im poďakoval za vrelú materinskú lásku, nehu a obetavosť a zároveň im poprial pevné zdravie, veľa šťastia, aby ich materinská láska, ktorú rozdávajú, bola odmenená dobrotou, oddanosťou, úsmevom a láskou ich detí.

Nedeľné popoludnie prítomným spríjemnili svojimi vystúpeniami škôlkári a žiaci zo ZŠ s MŠ E. A. Cernana, Dievčence z Vysokej a ľudová hudba Muzička spod Grúňa. Pre všetky prítomné mamy a staré mamy bolo pripravené i občerstvenie a malá pozornosť.

 

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada