Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb vysocka hokejka2016 05Medzi už tradičné športové podujatia poriadané v obci Vysoká nad Kysucou patrí i hokejbalový turnaj s názvom Vysocká hokejka. Turnaj sa mal v pôvodnom dátume uskutočniť 5. marca 2016, ale kvôli konajúcim sa voľbám do NR SR organizátori preložili termín jeho uporiadania na sobotu 12. marca 2016.

Do turnaja sa tento rok prihlásilo 5 mužstiev, ktorých členovia museli spĺňať podmienku – mať trvalý pobyt vo Vysokej nad Kysucou, alebo byť rodeným Vysočanom.

V sobotu 12. marca 2016 sa o 9:00 hod. zhromaždilo 44 hráčov, všetkých vekových kategórií, na multifunkčnom ihrisku pri kostole sv. Matúša. Tých prišli povzbudiť i dievčatá, ktoré každému hráčovi sponzorsky darovali známy a obľúbený energetický nápoj. Po úvodnom rozlosovaní a príhovore starostu obce, sa začali neľútostné hokejové súboje o cenné body do konečnej tabuľky. Herný systém, „každý s každým“ a následné semifinále a finále, dával šancu na výhru každému mužstvu.

A aké bolo konečné poradie?

Na 1. mieste sa umiestnilo mužstvo ZVINKAČI WARIORS, ktorí zároveň obhájili minuloročné prvenstvo. Okrem hlavnej ceny, ktorou je putovná drevenná hokejka s menami doterajších víťazov a zlatých medajlí, si víťazi odniesli i finančnú prémiu v podobe 50 EURO-dukátov z Lúpežova.

Na 2. mieste skončilo mužstvo TM STARÉ MEDVEDE, ktorého členovia si odniesli strieborné medajle a finančnú prémiu v podobe 30 EURO-dukátov z Lúpežova.

Na 3. mieste sa umiestnilo mužstvo HYBNÁ PÁKA. Jeho členovia boli dekorovaní bronzovými medajlami a taktiež získali finančnú prémiu v podobe 20 EURO-dukátov z Lúpežova.

Na 4. mieste skončilo mužstvo NIŽNÝ KELČOV, ktoré získalo cenu útechy a 5. miesto obsadilo mužstvo ALFA SAMCI.

Najlepším brankárom turnaja sa stal Martin Chalan a najlepším strelcom Richard Šulek.

Obec Vysoká nad Kysucou ako hlavný organizátor turnaja týmto zároveň ďakuje pánovi Milanovi Pavlíkovi, ktorý venoval prvým trom najúspešnejším mužstvám finančnú prémiu, Vinárni HELA – Silvia Kazíková za poskytnuté občerstvenie, ďalej Rasťovi Planetovi, Antonovi Banetkovi a Antonovi Skybíkovi za celodenné rozhodovanie, Jánovi Lovaszovi a Jánovi Varechovi za aktívnu pomoc a pracovníkom obce za prípravu hracej plochy a celého turnaja.

 

Na tomto mieste Vám prinášame niekoľko fotografií z vydareného turnaja, ktorých autorom je Marián "MAKALAČ" Kmínek ...

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada