Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb IMG 2270V sobotu 23. januára 2016 sa uskutočnil v sále kultúrneho domu Reprezentačný ples obce Vysoká nad Kysucou. Výnimočný bol hlavne tým, že to bol už v poradí jubilejný X. ročník tohto krásne kultúrneho podujatia. I tento rok váhu usporiadateľskej zodpovednosti zobrali na svoje „plecia“ zamestnanci obecného úradu.

O spríjemnenie chvíľ sa všetkým prichádzajúcim hosťom pri príchode postarala ľudová hudba Muzička spod Grúňa, ktorá im hrala až do oficiálneho zahájenia plesu o 19:00 hod.  Keďže tento ročník plesu bol jubilejný, pripravili si organizátori podujatia pre všetkých hostí prekvapenie a to v podobe šarmantnej herečky a moderátorky v jednej osobe  p. Veroniky Paulovičovej, ktorá spolu so starostom obce Mgr. Antonom Varechom  slávnostne otvorila ples a zároveň ho i celý moderovala.  Pán starosta vo svojom príhovore úprimne poďakoval všetkým prítomným hosťom za to, že prijali pozvanie a zaželal im krásny večer a príjemnú zábavu. O neopakovateľný umelecký zážitok sa svojím skvelým hudobným a speváckym  vystúpením postarala skvelá moderátorka celého plesu p. Veronika Paulovičová, ktorá zabávala svojimi vystúpeniami všetkých prítomných hostí do skorých  ranných hodín.

Počas celého slávnostného večera hrala všetkým  hosťom vysocká hudobná skupina REGENT BAND a DJ Jozef Haščák z Bratislavy, ktorí sa postarali o výbornú atmosféru a dobrú zábavu všetkých plesajúcich. V sále kultúrneho domu bol tak naozaj vydarený večer, noc aj skoré ráno a organizátori plesu sa už dnes tešia na ďalšie stretnutie o rok.

 

Na tomto mieste Vám prinášame niekoľko fotografií z priebehu X. Reprezentačného plesu obce Vysoká nad Kysucou ...

 

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada