Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

Zapojte sa aj vy do hlasovania v ankete Kniha Kysúc 2014, ktorú vyhlásila Kysucká knižnica v Čadci a podporte tak svojím hlasom knihu č. 27 Vysoká nad Kysucou – monografia obce, ktorá je taktiež v rámci tejto ankety nominovaná. Hlasovať môžete prostredníctvom hlasovacích lístkov, ktoré nájdete uverejnené v regionálnych periodikách, na internetovej stránke  Kysuckej knižnice v Čadci a priamo i na OcÚ Vysoká nad Kysucou a obecnej knižnici vo Vysokej nad Kysucou.
Svoj hlas môžete v tejto ankete odovzdať najneskôr do 10. apríla 2015.

thumb_uvedenie_monografie_14Zapojte sa aj vy do hlasovania v ankete Kniha Kysúc 2014, ktorú vyhlásila Kysucká knižnica v Čadci a podporte tak svojím hlasom knihu č. 27 Vysoká nad Kysucou – monografia obce, ktorá je taktiež v rámci tejto ankety nominovaná. Hlasovať môžete prostredníctvom hlasovacích lístkov, ktoré nájdete uverejnené v regionálnych periodikách, na internetovej stránke Kysuckej knižnice v Čadci a priamo i na OcÚ Vysoká nad Kysucou a obecnej knižnici vo Vysokej nad Kysucou. 

Svoj hlas môžete v tejto ankete odovzdať najneskôr do 10. apríla 2015.

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada