Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb_holidays_night2014_16Skončil sa školský rok a začali sa letné prázdniny, ktoré pre deti znamenajú čas oddychu, zábavy a hier. Pri tejto príležitosti obec Vysoká nad Kysucou pripravila v sobotu 5. júla 2014 pre všetky deti už II. ročník krásnej letnej akcie pod názvom HOLIDAY NIGHT 2014.

O 17:00 hod. privítal na námestí všetky deti a ich rodičov starosta obce Mgr. Anton Varecha a poprial im príjemnú zábavu a veľa úspechov v súťažiach, ktoré ich čakali. Prázdninový podvečer odštartoval mega hrou „Človeče, nehnevaj sa!“, ktorá pozostávala z detí a ich rodičov a ktorá pre veľký záujem prítomných prebiehala až do 21:00 hod. Okrem tejto veľmi známej hry bolo pre deti pripravených ešte 10 rôznych súťaží, ktorých sa zúčastnili nielen malí, ale i veľkí a ich rodičia. Všetci, ktorí sa hier zúčastnili,  boli odmenení rôznymi sladkosťami. Okrem iného bol určite pre všetky deti  veľkou atrakciou nafukovací skákací hrad a maľovanie na tvár tzv. facepainting. O občerstvenie  v podobe kofoly, hot-dogov a čapovaného piva sa pre všetkých návštevníkov postaral DHZ Vysoká nad Kysucou. O 21:00 odštartovala detská diskotéka spojená so zumba tancom v prevedení cvičiteľky p. Silvie Gajdičiarovej z Turzovky, ktorá strhla do tanca nielen deti, ale i dospelých.  Vyvrcholením celej prázdninovej noci bol o 22:15 hod. ohňostroj, ktorý urobil pomyselnú bodku za týmto  podujatím.
Poďakovanie patrí sponzorom, ktorí podujatie pre deti podporili:
Miroslav Zeman (ohňostroj)
Vináreň HELA, Silvia Kazíková
Expreso Fontána, Tibor Gáborík
Trojka, Štefan Šmehýl
PA Market, Peter Adamec
DHZ Vysoká nad Kysucou
O 17:00 hod. privítal na námestí všetky deti a ich rodičov starosta obce Mgr. Anton Varecha a poprial im príjemnú zábavu a veľa úspechov v súťažiach, ktoré ich čakali. Prázdninový podvečer odštartoval mega hrou „Človeče, nehnevaj sa!“, ktorá pozostávala z detí a ich rodičov a ktorá pre veľký záujem prítomných prebiehala až do 21:00 hod. Okrem tejto veľmi známej hry bolo pre deti pripravených ešte 10 rôznych súťaží, ktorých sa zúčastnili nielen malí, ale i veľkí a ich rodičia. Všetci, ktorí sa hier zúčastnili,  boli odmenení rôznymi sladkosťami.
Okrem iného bol určite pre všetky deti  veľkou atrakciou nafukovací skákací hrad a maľovanie na tvár tzv. facepainting. O občerstvenie  v podobe kofoly, hot-dogov a čapovaného piva sa pre všetkých návštevníkov postaral DHZ Vysoká nad Kysucou.
O 21:00 odštartovala detská diskotéka spojená so zumba tancom v prevedení cvičiteľky p. Silvie Gajdičiarovej z Turzovky, ktorá strhla do tanca nielen deti, ale i dospelých.  Vyvrcholením celej prázdninovej noci bol o 22:15 hod. ohňostroj, ktorý urobil pomyselnú bodku za týmto  podujatím. 

Poďakovanie patrí sponzorom, ktorí podujatie pre deti podporili:
Miroslav Zeman (ohňostroj)
Vináreň HELA, Silvia Kazíková
Expreso Fontána, Tibor Gáborík
Trojka, Štefan Šmehýl
PA Market, Peter Adamec
DHZ Vysoká nad Kysucou


{gallery}fotogaleria/Summer_night/2014{/gallery} 

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada