Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb_sikovni_ziaci2014_31V utorok  03. júna 2014 opäť po roku prijali pozvanie starostu obce Mgr. Antona Varechu nadaní a talentovaní žiaci zo ZŠ E. A. Cernana a ZŠ Horný Kelčov, ktorí uspeli v rôznych okresných, krajských a regionálnych súťažiach.

Účasť 40 žiakov v pamätnej izbe E. A. Cernana  bola dôkazom toho, že patria medzi súťaživé a šikovné deti, ktoré popri svojich školských povinnostiach obetujú svoj voľný čas a energiu reprezentácii nielen seba, ale predovšetkým školy a v konečnom dôsledku i celej našej obce. Starosta obce každému osobne poďakoval za šírenie dobrého mena nielen ich školám, ale i obci samotnej. Poprial im veľa húževnatosti, vytrvalosti, usilovnosti, energie, aby sa pod vedením svojich učiteľov i naďalej zúčastňovali súťaží v rôznych oblastiach, ktoré sú im ponúknuté. Vyslovil tiež želanie, aby o rok mohol privítať na tomto stretnutí nielen ich, ale taktiež ich spolužiakov a spolužiačky.

Na tomto mieste Vám zo slávnosti prinášame niekoľko fotografií ...

{gallery}fotogaleria/Ocenenie_deti/2014{/gallery}

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada