Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb_namestie_kriky_01Krásne „jarné“ marcové počasie v nás vyvoláva pocit príchodu jari a prebúdzania sa prírody. Zamestnanci prijatí v zmysle §50j dňa 11. 3. 2014 postupne rozviazali kríky v parku pred budovou obecného úradu, prevzdušnili trávniky od zimnej plesne a vyrovnali palisády vytvárajúce hranicu medzi trávnatou plochou a rastlinami s mulčovacou kôrou.

O deň neskôr zamestnanci aplikovali ochranný transparentný náter na lavičky v parku. Lavičky prešli i konštrukčnou obnovou, kde poškodené drevné časti boli odstránené a následne doplnené.
Dňa 13. 3. 2014 pracovníci prečistili polyfunkčné ihrisko, zametali štrk na verejných priestranstvách pred kostolom, poštou, obecným úradom, na parkoviskách i v okolí železničného prejazdu. Taktiež prečistili odvodňovací kanál smerom od farského úradu k železničnému prejazdu.
Servisnou údržbou prešlo i detské ihrisko. Závadou na tomto mieste bolo vytvorenie medzery medzi klznou plochou a bočným vedením šmýkačky, ako aj niekoľko chýbajúcich dosiek z oplotenia, ktoré zrejme vykopli „hrajúce sa deti“..


O deň neskôr zamestnanci aplikovali ochranný transparentný náter na lavičky v parku. Lavičky prešli i konštrukčnou obnovou, kde poškodené drevné časti boli odstránené a následne doplnené. Dňa 13. 3. 2014 pracovníci prečistili polyfunkčné ihrisko, zametali štrk na verejných priestranstvách pred kostolom, poštou, obecným úradom, na parkoviskách i v okolí železničného prejazdu. Taktiež prečistili odvodňovací kanál smerom od farského úradu k železničnému prejazdu.

{gallery}fotogaleria/Prace/2014/Lavicky_nater{/gallery} 

Servisnou údržbou prešlo i detské ihrisko. Závadou na tomto mieste bolo vytvorenie medzery medzi klznou plochou a bočným vedením šmýkačky, ako aj niekoľko chýbajúcich dosiek z oplotenia, ktoré zrejme vykopli „hrajúce sa deti“...
{gallery}fotogaleria/Prace/2014/Smykacka{/gallery}  

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada