Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb_volej_staskov_02Dňa 27. 12. 2013 CVČ Staškov zrealizovalo v poradí už 2. ročník volejbalového turnaja s názvom „Do pohodky“ – rekreačný volejbal. Celkovo sa zúčastnilo 5 družstiev pochádzajúcich zo Staškova, Rakovej, Turzovky, Čadce a Vysokej nad Kysucou. Hlavnou podmienkou bolo zloženie družstiev 3+3.

Našu obec reprezentovalo družstvo s názvom „Kelčov“ zložené z takmer domácich hráčov: Ľubica Strížová, Monika Lisková, Gabriela Kanáliková (Raková), Maroš Lisko, Ján Lisko a Karol Drnda (Turzovka). Turnaj sa začal o 13:00 hod. a po vzájomných zápasoch „každý s každým“ výsledok po emocionálne i technicky  vybojovaných setoch  o 21:30 hod. ukázal, že najlepším družstvom je družstvo Kelčov, ktoré obsadilo prvé miesto a zároveň prevzalo i putovný pohár. Náročnú cestu k víťazstvu komplikovali typicky herná nervozita, stres ako aj herné šťastie alebo nešťastie.
Týmto sa však chceme poďakovať CVC Staškov za pozvanie a dúfame, že opäť o rok prídeme obhájiť víťazstvo.
Ing. Ján Lisko
Našu obec reprezentovalo družstvo s názvom „Kelčov“ zložené z takmer domácich hráčov: Ľubica Strížová, Monika Lisková, Gabriela Kanáliková (Raková), Maroš Lisko, Ján Lisko a Karol Drnda (Turzovka).
Turnaj sa začal o 13:00 hod. a po vzájomných zápasoch „každý s každým“ výsledok po emocionálne i technicky  vybojovaných setoch  o 21:30 hod. ukázal, že najlepším družstvom je družstvo Kelčov, ktoré obsadilo prvé miesto a zároveň prevzalo i putovný pohár.
Náročnú cestu k víťazstvu komplikovali typicky herná nervozita, stres ako aj herné šťastie alebo nešťastie. 
Týmto sa však chceme poďakovať CVC Staškov za pozvanie a dúfame, že opäť o rok prídeme obhájiť víťazstvo.

Ing. Ján Lisko

{gallery}fotogaleria/Volejbal_staskov/2013{/gallery}  

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada