Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb_balicky_vysoka2013_03V tento krásny adventný čas, ktorý práve prežívame a ktorý  nám predznačuje príchod vianočných sviatkov  sa v každom z nás o to intenzívnejšie prebúdzajú pocity spolupatričnosti, lásky, pokoja a predovšetkým spomienok, keď sa stretáva celá rodina.

Tieto spomienky sú o to intenzívnejšie u tých, ktorí spomínajú už mimo svoju rodnú obec, ako je tomu u našich obyvateľov žijúcich v zariadeniach pre seniorov. Obec Vysoká nad Kysucou, preto každoročne v tomto predvianočnom období navštevuje svojich občanov, ktorí svoju „jeseň“ života prežívajú v domovoch dôchodcov. Výnimkou nebol ani tento rok.
V dňoch  12. a 16. decembra 2013 ich navštívili starosta obce Mgr. Anton Varecha a pracovníčky kultúry pani Anna Vrbinárová a Monika Perďochová, ktorí im s prianím pokojne prežitých vianočných sviatkov a všetkého dobrého do nového roka  odovzdali malé darčekové balíčky. Starosta obce zároveň poďakoval riadiacim pracovníkom domovov za spoluprácu.
Celkovo bolo odovzdaných 41 balíčkov  a to v ZpS Makov, ZpS a DSS PARK  Vysoká nad Kysucou, DSS Čadca - Žarec a DSS a ZpS Horelica.

Návšteva v DSS Čadca - Žarec:

{gallery}fotogaleria/Navsteva_v_domovoch/2013/Zarec{/gallery}


Návšteva v ZpS a DSS PARK Vysoká nad Kysucou:

{gallery}fotogaleria/Navsteva_v_domovoch/2013/Vysoka{/gallery}

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada