Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

Zmenou vykurovacieho média v budove obecného úradu a kultúrneho domu pred 10 rokmi, došlo z logických dôvodov k odstaveniu kotolne a nevyužívaniu hlavného komína.
V dôsledku exogénnych vplyvom začalo dochádzať k jeho postupnému rozpadaniu. Vrchlom bolo zrejme tohtoročné extrémne suché a horúce leto, kedy z komína začali odpadávať tehly a mohlo dôjsť k jeho úplnému zrúteniu.
thumb_aodstranenie_kominov2013_08Zmenou vykurovacieho média v budove obecného úradu a kultúrneho domu pred 10 rokmi, došlo z logických dôvodov k odstaveniu kotolne a nevyužívaniu hlavného komína. V dôsledku exogénnych vplyvom začalo dochádzať k jeho postupnému rozpadaniu. Vrchlom bolo zrejme tohtoročné extrémne suché a horúce leto, kedy z komína začali odpadávať tehly a mohlo dôjsť k jeho úplnému zrúteniu.

Z uvedených dôvodov obec pristúpila k okamžitému riešeniu havarijného stavu a prostredníctvom dodávateľskej spoločnosti, s oprávnením na prácu vo výškach, zrealizovala jeho odstránenie. Zároveň boli odsránené i všetky ostatné komíny, ktoré sa nepoužívali ani po ich výstavbe a strecha okolo nich zatekala.
{gallery}fotogaleria/Prace/2013/Odstranenie_kominov{/gallery} 
Súčasťou prác bola i montáž dažďových zvodov nad schody pri hlavnom vstupe do budovy. Schody nie su prekryté a dažďová voda stekajúca z atiky budovy spôsobovala v zimných mesiacoch vytváranie námrazy čím sa schody stávali nebezpečné a samozrejme dlhodobým vplyvom došlo k ich rozpadu. O prácach na rekonštrukcii schodov sme vás informovali na našich stránkach.
{gallery}fotogaleria/Prace/2013/Atika{/gallery} 

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada