Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb_ocenenie_ziakov2013_50V pondelok dňa 10. júna 2013 sa v sále kultúrneho domu na pozvanie starostu obce zišli nadaní a talentovaní žiaci ZŠ A. E. Cernana Vysoká nad Kysucou a ZŠ Horný Kelčov, ktorí v školskom roku 2012/2013 boli úspešní v okresných, krajských i celoslovenských súťažiach.

Starosta obce Mgr. Anton Varecha poďakoval všetkým šikovným žiakom za reprezentáciu nielen školy, ale i obce. Do nasledujúceho školského roku im poprial  veľa vytrvalosti, usilovnosti, aby získali čo najviac vedomostí, a samozrejme k tomu, aby stáli na stupňoch víťazov i potrebného šťastia. Zaželal im príjemné prežitie prázdnin, ktoré sa blížia a na ktoré sa určite veľmi tešia.  Vyslovil želanie,  aby o rok  sa tu s  nimi opäť stretol, a aby boli motiváciou i  pre svojich spolužiakov, ktorých by tu tiež rád privítal.
Na tomto mieste vám po spracovaní prinesieme video zo slávnosti ...
Ocenenie šikovných žiakov ...
{gallery}fotogaleria/Bordel{/gallery}
Starosta obce Mgr. Anton Varecha poďakoval všetkým šikovným žiakom za reprezentáciu nielen školy, ale i obce. Do nasledujúceho školského roku im poprial veľa vytrvalosti, usilovnosti, aby získali čo najviac vedomostí, a samozrejme k tomu, aby stáli na stupňoch víťazov i potrebného šťastia. Zaželal im príjemné prežitie prázdnin, ktoré sa blížia a na ktoré sa určite veľmi tešia.  Vyslovil želanie,  aby o rok  sa tu s  nimi opäť stretol, a aby boli motiváciou i  pre svojich spolužiakov, ktorých by tu tiež rád privítal.

{youtube}r73UYdcgI90{/youtube}

Ocenenie šikovných žiakov ...
{gallery}fotogaleria/Ocenenie_deti/2013{/gallery}

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada