Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb_vysocka_hokejka2013_09V sobotu 23. februára 2013 zmenila inak nenápadná plocha pri železničnej zastávke Vysoká nad Kysucou svoj status. Už od 8.00 hod. sa tu postupne začali schádzať nadšenci hokeja, aby si „skrížili“ svoje  hokejky a zmerali svoje hokejové sily v II. ročníku hokejového turnaja „Vysocká hokejka“ v tomto roku s označením 2013. 

Vyhlasovateľom a hlavným organizátorom turnaja bola Obec Vysoká nad Kysucou spoločne s TJ SPARTAK Vysoká nad Kysucou.
V dvojkolovom zápasovom maratóne na dvoch ihriskách takmer celý deň, s výnimkou oddychu na obed, zápolilo 5 mužstiev, v ktorých bolo zaregistrovaných 45 hráčov. Okrem „pravidelných účastníkov“ tohtoročný turnaj svojou hrou a bojovnosťou obohatilo mužstvo vysockých žiakov – Vysockí vlci, ktorých ako hrajúci kapitán viedol vysocký pán farár.
Očakávané vyhlasovanie výsledkov sa konalo po večeri o 17:00 hod. vo vinárni Hela. A ako to celé dopadlo? Už v priebehu herného dňa ambície favorita napĺňalo mužstvo EM Nižný Kelčov, ktoré obhájilo svoje minuloročné prvenstvo a skončilo na 1. mieste s titulom Víťaz Vysockej hokejky 2013. Kapitán tak mohol prevzať z rúk starostu obce Mgr. Antona Varechu a tajomníka TJ SPARTAK Vysoká nad Kysucou Ing. Ladislava Kubačáka „cennú“ trofej v podobe kedysi dobre známej hokejky STANDARD, na ktorej sú vygravírované mená minuloročných víťazov. Na 2. mieste a vicemajstrom tohto ročníka Vysockej hokejky sa stalo mužstvo Fischer `99. Na 3. mieste skončilo najmladšie mužstvo turnaja Vysockí vlci. 4. miesto na turnaji získal Železný most a na 5. mieste sa nakoniec umiestnilo mužstvo Hybná Páka.
Najlepším strelcom turnaja sa s 11 gólmi stal Miroslav Planeta (Hybná páka) a za najlepšieho brankára bol vyhlásený Anton Jantoš (EM Nižný Kelčov).
O rok však môže byť všetko inak ...
{gallery}fotogaleria/Bordel{/gallery}
Vyhlasovateľom a hlavným organizátorom turnaja bola Obec Vysoká nad Kysucou spoločne s TJ SPARTAK Vysoká nad Kysucou.V dvojkolovom zápasovom maratóne na dvoch ihriskách takmer celý deň, s výnimkou oddychu na obed, zápolilo 5 mužstiev, v ktorých bolo zaregistrovaných 45 hráčov. Okrem „pravidelných účastníkov“ tohtoročný turnaj svojou hrou a bojovnosťou obohatilo mužstvo vysockých žiakov – Vysockí vlci, ktorých ako hrajúci kapitán viedol vysocký pán farár.
Očakávané vyhlasovanie výsledkov sa konalo po večeri o 17:00 hod. vo vinárni Hela. A ako to celé dopadlo? Už v priebehu herného dňa ambície favorita napĺňalo mužstvo EM Nižný Kelčov, ktoré obhájilo svoje minuloročné prvenstvo a skončilo na 1. mieste s titulom Víťaz Vysockej hokejky 2013. Kapitán tak mohol prevzať z rúk starostu obce Mgr. Antona Varechu a tajomníka TJ SPARTAK Vysoká nad Kysucou Ing. Ladislava Kubačáka „cennú“ trofej v podobe kedysi dobre známej hokejky STANDARD, na ktorej sú vygravírované mená minuloročných víťazov.
Na 2. mieste a vicemajstrom tohto ročníka Vysockej hokejky sa stalo mužstvo Fischer `99. Na 3. mieste skončilo najmladšie mužstvo turnaja Vysockí vlci. 4. miesto na turnaji získal Železný most a na 5. mieste sa nakoniec umiestnilo mužstvo Hybná Páka.
Najlepším strelcom turnaja sa s 11 gólmi stal Miroslav Planeta (Hybná páka) a za najlepšieho brankára bol vyhlásený Anton Jantoš (EM Nižný Kelčov).
O rok však môže byť všetko inak ...

{youtube}OzOVHiWJksQ{/youtube}

{gallery}fotogaleria/Turnaje/2013/Hokej{/gallery}

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada