Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

Dňa 26.1.2013 sa v telocvični Základnej školy vo Vyšnom Kelčove konal v poradí už XII. ročník Novoročného volejbalu o putovný pohár starostu obce Vysoká nad Kysucou.
Začiatok turnaja o 9:00 hod. otvorila príhovorom riaditeľka ZŠ Mgr. Mária Pivková, ku ktorej sa slovom pridal aj starosta obce.
thumb_novorocny_volejbal2013_01Dňa 26. 1. 2013 sa v telocvični Základnej školy vo Vyšnom Kelčove konal v poradí už XII. ročník Novoročného volejbalu o putovný pohár starostu obce Vysoká nad Kysucou.

Začiatok turnaja o 9:00 hod. otvorila príhovorom riaditeľka ZŠ Mgr. Mária Pivková a starosta obce Mgr. Anton Varecha. Obaja predstavitelia popriali hráčom silného a šťastného športového ducha bez úrazov.
Tohto roka sa turnaja zúčastnilo 5 družstiev, čo je historicky najmenší počet zúčastnených, ale na revanš družstvá ponúkli zúčastneným divákom i spoluhráčom kvalitatívne vyrovnané zápasy. Družstvá hrali pod taktom vzájomných rozhodcov a hlavného rozhodcu Mgr. Michala Masnicu. Pravidlá hry a podmienky boli vzájomne dohodnuté kapitánmi družstiev  pred celkovým zahájením turnaja.
Náročný boj o umiestnenie na stupni víťazov sa úpenlivo sledoval nielen pohľadom fanúšikov, ale hlavne družstvami s chuťou po víťazstve. Približne o 17:30 bol vyhlásený nasledovný verdikt umiestnenia družstiev riaditeľkou ZŠ Mgr. Pivkovou  a starostom obce Mgr. Antonom Varechom, a to nasledovne:

5. miesto: ZŠ Horný Kelčov B
4. miesto: Pavlíkovci
3. miesto: ZŠ Horný Kelčov A
2. miesto: DHZ Horný Kelčov
1. miesto: Obecný úrad + Lama Plus
Pre družstvo Obecný úrad + Lama Plus je toto 1. miesto historicky najlepším úspechom v ich volejbalovej kariére na tomto turnaji, ku ktorému sa pripájajú aj naše gratulácie. Víťazné družstvo sa stalo na jeden rok držiteľom putovného pohára  starostu obce.
Na záver chceme poďakovať všetkým zúčastneným družstvám, fanúšikom, ako aj sponzorom, ktorí nám pomohli vytvoriť opäť krásne prežitý deň v kruhu našich blízkych a známych priateľov. Tešíme sa opäť o rok na ďalší, v poradí už XIII. ročník volejbalového turnaja.

Na tomto mieste Vám prinášame niekoľko "momentiek" z tejto jedinečnej športovo-spoločenskej udalosti ...

{youtube}wDzk21H5lM8{/youtube}

{gallery}fotogaleria/Volejbal/2013/Novorocny{/gallery}  

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada