Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb_zeleznicne_prejazdy_01Vo štvrtok 11. októbra 2012 sa v rámci päťročného cyklu konalo spoločné stretnutie starostu obce Vysoká nad Kysucou a pracovníkov zastupujúcich ŽSR. Spoločnou terénou obhliadkou zhodntili aktuálny stav každého železničné prejazdu na všetkých miestnych komunikáciách, ale i chodníkoch, ktoré križujú železničnú trať.

Každý železničný prejazd bol osobitne posúdený a zároveň boli dohodnuté i možné opravy poškodených častí.
Vzhľadom na rozsiale poškodenie a frekvenciu využívania bola navrhnutá úprava a vyasfaltovanie prejazdov na miestnych komunikáciách Varechovský potok, Jedľovník a u Sojkov.
Práce boli zrealizované 13. novembra 2012 pracovníkmi ŽSR, kedy kvôli úplnému odbagrovaniu železničných prejazdov bola prerušená doprava do dotknutých osád. Z dôvodu krátenia finančných prostriedkov však ŽSR zrekonštruovali iba dva z troch spomenutých železničných prejazdov a to vo Varechovskom potoku a smerom do Jedľovníka. Obec Vysoká nad Kysucou preto vyvíja maximálne možnú snahu, aby bol dokončený a opravený i železničný prejazd U Sojkov.
{gallery}fotogaleria/Bordel{/gallery}
Každý železničný prejazd bol osobitne posúdený a zároveň boli dohodnuté i možné opravy poškodených častí.Vzhľadom na rozsiale poškodenie a frekvenciu využívania bola navrhnutá úprava a vyasfaltovanie prejazdov na miestnych komunikáciách Varechovský potok, Jedľovník a u Sojkov. 
Práce boli zrealizované 13. novembra 2012 pracovníkmi ŽSR, kedy kvôli úplnému odbagrovaniu železničných prejazdov bola prerušená doprava do dotknutých osád. Z dôvodu krátenia finančných prostriedkov však ŽSR zrekonštruovali iba dva z troch spomenutých železničných prejazdov a to vo Varechovskom potoku a smerom do Jedľovníka.
Obec Vysoká nad Kysucou preto vyvíja maximálne možnú snahu, aby bol dokončený a opravený i železničný prejazd U Sojkov.
{gallery}fotogaleria/Zeleznica/Rekonstrukcia_prejazdov{/gallery}

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada