Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

Pravidelná a cyklická očista domácností v obci Vysoká nad Kysucou od nepoužívaného a nefunkčného elektroodpadu prebehla v dňoch 8. až 10. októbra 2012.

Kmeňoví zamestnanci každý deň 2x (ráno i poobede)  prechádzali obcou a vyzbierali celkovo 4 650 kg elektro odpadu. Z tohto množstva elektroodpadu predstavuovala biela technika 2 430 kg a čierna technika 2 220 kg.
Pozitívum tohto zberu bol hladký priebeh i vzájomná spokojnosť, nakoľko elektroodpad neskončil na čiernych skládkach, ale v rukách firmy na jeho ďalšie spracovanie.
Kmeňoví zamestnanci každý deň 2x (ráno i poobede)  prechádzali obcou a vyzbierali celkovo 4 650 kg elektroodpadu. Z tohto množstva elektroodpadu predstavovala biela technika 2 430 kg a čierna technika 2 220 kg. Pozitívum tohto zberu bol hladký priebeh i vzájomná spokojnosť, nakoľko elektroodpad neskončil na čiernych skládkach, ale v rukách firmy na jeho ďalšie spracovanie.

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada