Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb_odvodnenieMS_2012_19Počas rekonštrukcie budovy materskej školy projektant ani dodávateľská spoločnosť nevyriešili zaústenie dažďových zvodov. Dažďová voda tak vytekala priamo na betónovú plochu pred vstupom do materskej školy a do jedálne.

Zabudované obrubníky vode neumožnili vsakovať do trávnika, čo malo za následok vytváranie dažďového „bazéna“, ktorý sa v zimných mesiacoch menil na ľadovú plochu.
V rámci plánovaných prác sa táto situácia začala riešiť 1. októbra 2012, kedy pracovníci prijatí v zmysle §50j začali výkopové práce na vopred stanovených úsekoch. Tie boli skomplikované rozsiahlosťou základov budovy MŠ, nakoľko zasahovali do trajektórie plánovaného potrubia. Montáž a osadenie potrubia, ktoré pozostávalo z rúr o priemere Ø 110 mm a z rúr o priemere  Ø 160 mm, previedli kmeňoví zamestnci obce.
Zabudované obrubníky vode neumožnili vsakovať do trávnika, čo malo za následok vytváranie dažďového „bazéna“, ktorý sa v zimných mesiacoch menil na ľadovú plochu. 
V rámci plánovaných prác sa táto situácia začala riešiť 1. októbra 2012, kedy pracovníci prijatí v zmysle §50j začali výkopové práce na vopred stanovených úsekoch. Tie boli skomplikované rozsiahlosťou základov budovy MŠ, nakoľko zasahovali do trajektórie plánovaného potrubia. Montáž a osadenie potrubia, ktoré pozostávalo z rúr o priemere Ø 110 mm a z rúr o priemere  Ø 160 mm, previedli kmeňoví zamestnanci obce.
{gallery}fotogaleria/Prace/2012/Odvodnenie_ms{/gallery}  

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada